Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti

Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti

La numarul 33, pe Calea Victoriei se afla Teatrul Constantin Tanase, iar atunci cand te afli in capitala pur si simplu trebuie sa-i treci pragul pentru o sesiune de ras alaturi de familie si de cei mai buni prieteni. Iar vara este chiar mai bine, stii de ce? Teatrul ce ii poarta numele renumitului actor de revista se muta in aer liber, chiar in Parcul Regele Mihai I. Te-am facut curios? Continua sa citesti!  

Vizita la Teatrul din care toata lumea iese cu zambetul pe buze

Ai chef de o portie de ras asa cum nu ai mai avut de mult timp? Avem o sugestie pentru tine. Vino la Teatrul in care voia buna domneste si rasetele nu se mai opresc - Teatrul Constantin Tanase. Spectacole savuroase, Festivaluri sau Concursuri nationale si internationale, toate au loc la Teatrul de Revista ce si-a deschis portile pe 23 mai 1919.

Vino sa razi cu pofta alaturi de actorii indragiti ai teatrului. Una dintre acestia este actrita Oana Sarbu, cu siguranta ti-o amintesti din Liceenii. Daca nu o faci, intreba-i pe parintii tai, ei iti vor povesti de fenomenul creat de acest film. De asemenea, te poti bucura de spectacolul oferit de prezentatoarea si actrita Mirela Vaida sau a cantaretului Adrian Enache, precum si a altor actori cunoscuti. Ce mai astepti? Ia-ti biletul, si hai sa ne intalnim la Teatru!

Dupa terminarea spectacolului, cu siguranta iti este foame. Restaurantul Winestone Victoriei 37 se afla la cativa pasi mai jos si este perfect pentru a savura o masa delicioasa alaturi de un pahar de vin din selectia nationala sau internationala a hotelului din Bucuresti. De asemenea, in timpul sezonului cald, dupa ce ai ras in hohote la spectacolul de la Teatrul de vara din Herastrau, te poti relaxa in aer liber pe terasa chic din centrul orasului. Iar dupa ce ai terminat de savurat masa pregatita de un chef cu experienta, odihneste-te in camera ta confortabila de la Novotel Bucharest.

Rezerva o camera la Hotel Novotel Bucuresti City Center!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe