Muzeul National de Istorie a Romaniei

Muzeul National de Istorie a Romaniei

Muzeul National de Istorie a Romaniei este situat la doar 8 minute de mers pe jos de Hotel Novotel Bucuresti City Center si locul ideal in care iti poti petrece cateva ore agreabile, descoperind lucruri noi despre istoria Romaniei. Pe simezele acestui muzeu poti admira mii de piese unicat, precum si reproduceri naturale ale unor monumente epigrafice si arhitectonice.

Muzeul National de Istorie a Romaniei – scurt istoric

Institutia a fost primul muzeu de arheologie si istorie din Romania, din punct de vedere al reprezentativitatii, gazduind inca de infiintare, in 1970, cele mai importante tezaure de metale pretioase, piese de mare valoare arheologica si expozitii permanente cu o deosebita insemnatate. Cladirea in care functioneaza muzeul este clasata drept monument istoric, fiind construita in 1890, la ordinele Generalului Goerge Manu.

Program vizitare

Muzeul National de Istorie a Romanie gazduieste permanent expozitia Tezaurul Istoric si Columna lui Traian, care ofera vizitatorilor posibilitatea de a viziona piese de referinta pentru istoria Romaniei. Oferta muzeului este imbogatita permanent prin expozitiile temprare pe care le gazduieste. Muzeul este deschis publicului de miercuri pana duminica, intre orele 10 si 18. Pretul unui bilet este 7 lei.

Vrei sa vizitezi Muzeul National de Istorie a Romaniei? Rezerva o camera in Hotelul Novotel Bucuresti City Center, situat la doar 8 minute de mers pe jos!

Informatii privind evenimentul:

Calea Victoriei 12, Bucuresti 030026

7 lei

alte evenimente in apropiere

Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe