Prima gradina zoologica din Romania, Zoo Sibiu

Prima gradina zoologica din Romania, Zoo Sibiu

Atractiile turistice, preparatele traditionale si amabilitatea oamenilor sunt motivele pentru care revii de cate ori ai ocazia in Sibiu impreuna cu jumatatea ta, prietenii sau familia. Noi iti spunem in cor: Bine ai venit in Sibiu! Suntem bucurosi de oaspeti. 

Dumbrava Minunata din Sibiu

Intra pe poarta si redescopera povestea lui Mihail Sadoveanu. Intr-adevar, Patrocle lipseste, dar nu-i vei simti lipsa, poti sa fii sigur. La Gradina Zoologica din Sibiu gasesti animale jucause si prietenoase, dar si tigrii siberieni, lei sau ursi.

Istoria gradinii zoologice sibiene a inceput in 1929 cu doar cateva vulpi. Inginerului Szekely a gasit niste vulpi pe cand efectua lucrari de reparatii la barajul de la Sadu si s-a gandit ca padurea Dumbrava este locul perfect prima gradina zoologica din Romania, in care oamenii pot sa vina sa descopere animale de care au auzit doar in povesti.

In Padurea Dumbrava Sibiului gasesti doua lacuri. Aici ai ocazia sa te bucuri cu toata familia de o plimbare cu barca sau hidrobicicleta. Ici-colo observi o multime de rate cu penajul de diferite culori ce plutesc pe lacul in care se oglindeste cerul cu nori ca de vata.

Pentru a putea vedea o parte din animale este nevoie sa urci mai sus spre o padure mica unde bancutele sunt numai bune pentru o pauza de odihna la umbra copacilor seculari. In acest timp, cei mici se distreza in locul de joaca special amenajat pentru ei.


Daca mai ai energie, poti sa descoperi viata satului romanesc la Muzeul Satului, ce se afla chiar in continuarea gradinii. Apoi te poti indrepta spre hotelul din Sibiu aflat in centrul orasului. Aici copiii tai sunt cazati gratuit in camera cu tine. Mai mult, acestia beneficiaza de mic dejun la un pret cu 50% mai mic. Nu mai sta pe ganduri, urca in masina si vino sa vizitezi Capitala Europeana a anului 2007.

Rezerva o camera la Hotel Ibis Sibiu!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe