Feeric Fashion Week Sibiu 2016

Feeric Fashion Week Sibiu 2016

Esti pasionat de moda si vrei sa fii la curent cu ultimele tendinte si colectiile marilor designeri? Participa si tu la mijlocul lunii iulie la cel mai important eveniment de fashion din Europa de Est. In perioada 19 – 24 iulie Sibiul devine capitala modei. Cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est va avea loc la Sibiu si, cu prilejul acestei editii evenimentul iti schimba denumirea din Feeric Fashion Days in Feeric Fashion Week.

Participare internationala si renume peste hotare

Pe podiumul din Sibiu vor defila modele de top care vor prezenta cele mai noi colectii ale designerilor de succes din intreaga lume. Editia de anul trecut i-a adus in prim-plan pe designerii argentinieni Eduardo Perez si Diego de Biase, fapt care a deschis calea creatorilor de moda din America de Sus spre Europa de Est. La Feeric Fashion Week sunt asteptati si creatori de moda renumiti din Singapore, Liban, Suedia, Malta, Serbia, Grecia, Italia, Franta sau Germania.

Catrinel Menghia, imaginea Feeric Fashion Week Sibiu 2016

Participarea internationala a creatorilor de moda la evenimentul din Sibiu deschide noi oportunitati pentru designerii romani de a penetra piata externa si pentru a se face cunoscuti peste hotare. Mai mult, evenimentul  Feeric Fashion Week a fost listat de prestigiosul catalog Modem Online, iar data organizarii acestuia a fost aliniata in concordanta cu desfasurarea celorlalte saptamani ale modei din lumea intreaga. Imaginea din acest an a Feeric Fashion Week este modelul Catrinel Menghia.

Cazare pentru Feeric Fashion Week Sibiu 2016

Vrei sa iei parte la cel mai important eveniment de moda al verii din Europa de Est? Rezerva o camera la Hotel Ibis Sibiu situat la doar cateva minute de mers pe jos de locul in care vor avea loc cele mai importante prezentari de moda din cadrul Feeric Fashion Week Sibiu 2016. Rezerva acum!

Informatii privind evenimentul:

19. 7. 2016 - 24. 7. 2016

alte evenimente in apropiere

Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe