De ce sa vii si tu la Bookfest?

De ce sa vii si tu la Bookfest?

Daca e sfarsit de mai, la Bucuresti e Bookfest.

Marile edituri romanesti; edituri straine; editori de ziare si de reviste cu profil literar; distribuitori de carte; biblioteci; librarii; animatori culturali; simpli curiosi si, mai ales, impatimitii de lectura se aduna an de an la aceasta sarbatoare a cartilor.  

In acest an, cea de-a XIV-a editie a celui mai important Salon International de Carte de la noi se desfasoara in perioada 29 mai - 2 iunie, in pavilionul B2 al Complexului Expozitional Romexpo. Invitatul de Onoare al acestei editii este Marea Britanie.

De ce sa vii si tu la Bookfest?

1. E singurul eveniment al industriei editoriale romanesti care a reusit sa capete o dimensiune internationala.

2. De anul trecut, spatiul in care se desfasoara e cu 50% mai mare decat cel de la editiile anterioare. E si mult mai primitor ca altadata.

3. Gasesti peste un milion de carti in acelasi loc. Desigur, acest fapt poate sa fie descurajant. Se stie ca un numar mare de optiuni face orice alegere extrem de dificila. Dar, oricum ai privi lucrurile, castigi timp daca decizi sa cauti la Bookfest cartile dupa care, altfel, ar trebui sa umbli prin librarii. Sau sa scotocesti pe internet.

4.  Pe langa timp, mai castigi si bani, pentru ca editurile reduc preturile volumelor. Ba chiar organizeaza tombole cu premii in carti. Daca te prinzi in joc, s-ar putea sa devii unul dintre castigatori!

5. Sunt, la Bookfest, foarte multe evenimente, nu doar traditionalele lansari: proiectii de film, conferinte, sesiuni de autografe, ateliere pentru cei mici. In plus, aici te poti intalni cu autorii preferati, cu personalitati sau cu personaje din viata publica. Si mai ales, poti sa te (re)vezi cu prietenii. Stiai ca multi cititori romani vin la Bookfest din tara sau din strainatate?

Te intrebi cum sa faci, ca sa profiti la maximum de experienta Bookfest?

Iti impartasim cateva trucuri, pentru ca prezenta ta aici sa fie si productiva, si placuta.

1. Inainte de a veni la Bookfest, consulta programul si fa o lista cu evenimentele la care vrei sa participi.

2. Urmareste noutatile editoriale anuntate in program, noteaza toate titlurile pe care ai dori sa le achizitionezi. Dintre acestea, selecteaza-le, intai, doar pe cele care iti sunt necesare. Adauga apoi si alte cateva la care chiar nu te-nduri sa renunti.

3. Stabileste-ti un buget pentru cumparaturi si straduieste-te sa nu il depasesti (cu mult prea mult :-)). 

4. Daca vii la Bucuresti din alt oras, pentru Bookfest, suna-ti prietenii si dati-va intalnire la Salonul de Carte. 

5. Fie ca esti vreunul dintre editorii prezenti la Targ, fie ca alegi sa dai o fuga la Bucuresti exclusiv pentru Bookfest, cazeaza-te la Pullman Bucharest World Trade Center, hotelul care se afla la doi pasi de Romexpo. Ai parte de confort si de conditii de cazare impecabile. Mai mult: Barbizon, restaurantul hotelului, e un loc numai bun pentru a petrece cateva seri relaxante - singur, cu partenerii de afaceri, cu prieteni vechi sau noi.

Rezerva acum camera la Hotel Pullman Bucuresti!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe