The Michael Jackson Tribute, in Bucuresti

The Michael Jackson Tribute, in Bucuresti

Primul concert al turneului mondial The Michael Jackson Tribute va avea loc in Romania, la inceputul lunii iulie. Echipa si colaboratorii regelui pop se vor reintalni pe aceeasi scena intr-un spectacol incendiar, care va avea loc in memoria lui Michael Jackson. Evenimentul este asteptat de milioane de fani ai artistului din intreaga lume, iar publicul din Romania va avea prilejul sa revada spectacolul  lui Michael Jackson dupa 20 de ani de la a doua sa venire in Romania.

The Ultimate Thriller – un tribut pentru regele pop

Spectacolul The Michael Jackson Tribute va aduce in fata publicului din Romania intreaga echipa a lui Michael Jackson, de la chitarista solo Jennifer Battten, la inginerii de sunet si coregraful LaVelle Smith Jr. Organizatorii promit un spectacol de lumina, sunet si efecte vizuale si tehnice care va lasa impresia ca pe scena din Romania a revenit chiar regele muzicii pop.

Bilete pentru The Michael Jackson Tribute

Spectacolul "The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute - LIVE" va avea loc in 7 iulie, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Biletele au fost deja puse in vanzare. Pretul unui bilet porneste de la 80 de lei si, in functie de categorie, ajunge pana la 450 de lei.

Pachet special de cazare la spectacolul The Michael Jackson Tribute

Michael Jackson a concertat pentru prima data in Romania in 1 octombrie 1992, spectacolul facand parte din turneul mondial Dangerous World Tour. Regele muzicii pop a revenit in Romania in 1996, in cadrul turneului HIStory. Vrei sa-l revezi pe Michael Jackson la Bucuresti?Profita de oferta speciala Hai la concert si ai 10% discount. Rezerva acum!

Informatii privind evenimentul:

Piata Constitutiei

alte evenimente in apropiere

Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe