Beth Hart in concert la Bucuresti

Beth Hart in concert la Bucuresti

Indragita interpreta de blues Beth Hart revine in Romania. Beth Hart va sustine un concert la Bucuresti la mijlocul lunii iunie. Artista a ridicat o sala intreaga in picioare in timpul concertului sustinut anul trecut in capitala, iar acum se tine de promisiune si revine cu un recital de zile mari, in 17 iunie, la Sala Palatului.

Beth Hart, din nou in Romania

Nominalizata la Premiile Grammy si castigatoare a numeroase discuri de platina, Beth Hart se situeaza pe primul loc in top Billboard Blues si este una dintre cele mai renumite interprete de blues in momentul de fata. Cu o voce inconfundabila si piese care ajung direct la sufletul publicului, Beth Hart este renumita pentru show-urile muzicale pe care le face atunci cand urca pe scena. Fiecare concert al artistei este o surpriza pentru fanii sai, Beth Hart fiind recunoscuta pentru faptul ca mereu aduce modificari in playlistul spectacolelor sale. Primul concert sustinut de artista, anul trecut, in Bucuresti, a fost un real succes, cantareata spunand ca experienta a fost de-a dreptul uluitoare. La un an de la concert, Beth Hart revine in Romania in 17 iunie.

Bilete la concertul Beth Hart

Publicul din Romania va avea prilejul sa asculte cele mai noi hit-uri ale artistei Beth Hart in 17 iunie. Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, cu incepere de la orele 20. Biletele pentru concertul Beth Hart in Romania au fost puse in vanzare. Pretul unui bilet variaza intre 90 de lei si 250 de lei pentru categoria VIP.

Pachet special de cazare la concertul Beth Hart

Vrei sa o vezi pe Beth Hart la Bucuresti si sa fredonezi piesele sale? Rezerva o camera in Hotel Mercure Bucuresti City Center situat la doar cateva minute de mers pe jos de Sala Palatului si beneficiezi de un discount promotional. Profita de oferta speciala Hai la concert si ai 15% discount. Rezerva acum!

Informatii privind evenimentul:

Sala Palatului, str. Ion Campineanu 28, Bucuresti 010039

alte evenimente in apropiere

Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe