Concert Metallica in Bucuresti

Concert Metallica in Bucuresti

Fani ai rock-ului de pretutindeni, un pic de atentie, va rog. Metallica revine in Romania dupa 10 ani! Ati auzit bine, controversata trupa care a castigat  sapte premii Grammy concerteaza in Bucuresti. Hai sa ne intalnim pe Arena Nationala pe 14 august 2019!

Descopera mai multe despre concert

Trupa care face parte din Rock and Roll Hall of Fame alaturi de Mick Jagger sau The Rolling Stones a fost infiintata pe 28 octombrie 1981 la Los Angeles. Tobosarul Lars Ulrich impreuna cu chitaristul si vocalistul James Hetfield au trimis un anunt la rubrica ziarului Recycler destinata muzicienilor ce cautau colegi de formatie. Asa a inceput totul!

De atunci si pana acum trupa si-a demonstrat talentul in fata a milioane de spectatori din jurul lumii, asa cum o va face si intre 1 mai si 25 august 2019. In aceasta perioada Metallica va sustine 25 de show-uri in peste 20 de tari. Bucuresti este singurul oras din Estul Europei care a fost inclus in turneul Worldwired. Te vei bucura sa auzi ca fiecare bilet cumparat va include si cel de-al 10-lea album Metallica, „Hardwired…To Self-Destruct”.

In plus, daca vrei sa-i intalnesti pe membrii trupei, o poti face daca achizitionezi unul dintre pachetele VIP. Acestea includ bilete in zone premium, acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” si, bineinteles, mult asteptata intalnire cu artistii tai favoriti.

Dupa ce ai cantat alaturi de trupa preferata, a venit timpul sa te indrepti catre hotelul de pe Calea Victoriei, Novotel Bucharest City Center. Aici te poti odihni in paturile confortabile din hotelul de 4 stele ce se afla in centrul orasului Bucuresti. Ce mai stai? Camerele se epuizeaza repede!

Rezerva acum la Hotel Novotel Bucuresti!

Rezervati-va sejurul

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe