Caravana Metropolis

Caravana Metropolis

Caravana Metropolis aduce in perioada 12 iulie – 17 iulie cele mai bune filme in Sibiu si ofera cinefililor experienta inedita de vizionare a peliculei preferate in aer liber. In acest an Caravana Metropolis – Cinema in aer liber revine in patru orase importante din tara, printre care si Sibiu, cu 13 filme de autor care se bucura de premii importante.

Programul Caravanei Metropolis

Proiectiile de film aduse de Caravana Metropolis in Sibiu vor avea loc de marti pana duminica, cu incepere de la ora 21.30. Cinefilii sunt asteptati in Piata Mica unde vor putea viziona filmele din selectia oficiala a Caravanei Metropolis: Fiul lui Saul, Despre oameni si oi, Dheepan, Amy, Mustang, Tineretea, Brooklyn, Daneza, Legea pietei, Strada Cloverfield 10, Trei amintiri din tinerete, Testamentul nou nout si Dincolo de calea ferata. Pentru mai multe detalii consulta programul Caravanei Metropolis.

Proiectii de film in aer liber

Proiectia celor 13 pelicule va avea loc in aer liber, in Piata Mica din Sibiu, iar pentru buna desfasurare a evenimentului organizatorii utilizeaza cel mai performant echipament din Romania. Spectatorii vor viziona filmele pe un ecran gonflabil cu o dimensiune de 120 de metri patrati, la o calitate inalta, gratie proiectorului digital mobil. Selectia de filme cuprinde drame, thrillere si documentare.
Cazare in Sibiu pentru Caravana Metropolis

Vrei sa te bucuri si tu de experienta unica pe care Caravana Metropolis o promite cinefililor din Sibiu? Rezerva o camera in Hotel Ibis Sibiu situat la doar cateva minute de mers pe jos de locul in care se desfasoara evenimentul.

Informatii privind evenimentul:

Piata Mica

12. 7. 2016 - 17. 7. 2016

alte evenimente in apropiere

Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe