ATB revine in Romania

ATB revine in Romania

Faimosul DJ german ATB revine in Romania pentru un show de exceptie la Bucuresti. Dupa ce a sustinut spectacole in mai multe cluburi din Romania, acum ATB isi invita fanii la un eveniment de proportii ce va avea loc in 26 iunie la Arenele Romane din Bucuresti.

ATB la Bucuresti

Pe numele sau real André Tanneberger, ATB si-a inceput cariera muzicala alaturi de trupa sa Sequential One. Formatia de muzica dance s-a bucurat de mult succes in tara sa natala, dar artistul a decis sa porneasca intr-un proiect solo in 1998, sub numele de ATB.

De-a lungul carierei sale, ce se intinde pe aproape doua decenii, ATB a lansat nu mai putin de 10 albume fiind considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume.

ATB a venit de mai multe ori in Romania, mixand in cluburi din Ploiesti si Brasov. In 26 iunie, ATB va oferi un spectacol incredibil la Arenele Romane din Bucuresti. Alaturi de legendarul DJ, pe scena vor urca si romanii Snatt & Vix. Show-ul ATB face parte din turneul de promovare al celui mai nou album al DJ-ului german “In Motion”.

Pachet special de cazare la spectacolul ATB

Vrei sa il vezi pe faimosul DJ ATB la Bucuresti? Rezerva o camera in Hotel Ibis Palatul Parlamentului situat la doar cateva minute de mers pe jos de Arenele Romane si beneficiezi de un discount promotional. Profita de oferta speciala Hai la concert si ai 15% discount. Rezerva acum!

 

Informatii privind evenimentul:

Arenele Romane

alte evenimente in apropiere

Constanta
Muzeul Marinei Romane

Muzeul Marinei Romane

Aflati mai multe
Romania
Concert Andre Rieu

Concert Andre Rieu

De la 11. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

Festivalul International de Teatru Sibiu 2016

De la 10. 6. 2016 pana la 19. 6. 2016
Aflati mai multe
Sibiu
Sibiu Jazz Festival 2016

Sibiu Jazz Festival 2016

De la 23. 5. 2016 pana la 25. 5. 2016
Aflati mai multe