Ibis Styles Bucuresti City Center

De la 39 EUR
Verifica disponibilitate
Numar de camere152
Locatie hotelBucuresti
Puncte principale de interesParcul Cismigiu, Palatul Kretzulescu

Adresa hotel

Stirbei Voda 146
J40/12849/2015; RO 35147080 Bucuresti
Romania

Cum se ajunge la hotel

N 44° 26' 24.378''
E 26° 4' 54.066''

Harta

TomTom

Contact:

+40 731 100 201

Rezervati-va sejurul

DESIGNUL CONTEMPORAN ÎNTÂLNEȘTE MOTIVELE TRADIȚIONALE
Un veritabil sat urban, chiar în inima Bucureștiului, un oraș în permanentă mișcare

Ibis Styles București City Center este ca un sat urban care trăiește chiar în mijlocul zumzetului orașului. Hotelul are tot ce își poate dori călătorul modern: un adăpost primitor în cele 152 de camere, parcare privată, o tavernă cu bucate gustoase, fără pretenții, un lobby bar și un spațiu generos pentru întâlnirile și sărbătorile comunității.

Când intri pentru prima dată în hotelul nostru, privirea îți va fi atrasă de mozaicul luminos și vesel de tapiserii care împodobește peretele de la recepție. Curând, vei observa tejgheaua veche de tâmplărie, chiar sub masa transparentă de la recepție și decorațiunile din lemn sculptat, o interpretare abstractă a unor fuse de tors, chiar pe peretele din dreapta. Privește în sus și te vor surprinde corpurile noastre de iluminat led, în formă de motive tradiționale românești, cu lumina caldă și discretă. Tavanul din tablă expandată evocă transparența iei românești. Textura eterică permite luminii să treacă și creează volume imateriale.

STILUL ȘI FUNCȚIONALITATEA – ÎMBINATE CU ISCUSINȚĂ ÎN DESIGNUL INTERIOR AL CAMERELOR

Călătorul nomad descoperă un aspect contemporan și un confort surprinzător în oricare dintre cele 152 de camere ale hotelului. Tapetul decorativ prezintă motive tradiționale abstractizate. Acestea sunt prezente pe suportul de lemn al televizorului și pe plăcile ceramice din baie. Materialul predominant al camerei este lemnul. Prezența sa inspiră căldură, familiaritate și ideea de cămin.

Minimalismul stilizat al camerelor noastre le vorbește oaspeților despre decorul simplu al gospodăriilor tradiționale de la sat. Stilul și funcționalitatea sunt îmbinate armonios în toate elementele de design ale camerelor. Toate sunt îmbrăcate în culori strălucitoare, precum galben, turcoaz, portocaliu și verde. Piesa centrală este patul, din colecția Sweet Bed®. Confortul său unic îi face pe oaspeții noștri să revină de fiecare dată.

Ibis Styles București City Center are camere de familie și camere pentru oaspeții cu dizabilități.

ACCESIBIL ȘI PRIMITOR, PRECUM HANURILE DE ALTĂDATĂ

Așezat la răscruce de drumuri, între Știrbei și Berzei, hotelul este la fel de accesibil și primitor precum hanurile de altădată. Datorită amplasării privilegiate, chiar în inima Bucureștiului, experiența ibis Styles City Center depășește cu mult zidurile hotelului. Te invităm să descoperi cum se îmbină simbolurile tradiționale și curentele moderne pe străzile orașului și să cunoști adevăratul spirit al poporului nostru.

Cum ieși din hotel și cobori pe Știrbei, vei găsi cafenele fermecătoare, galerii de artă și muzee. La doar câțiva pași distanță, vei descoperi Parcul Cișmigiu, un refugiu verde, păzit de Palatul Kretzulescu pe de o parte și de maiestuoasa clădire a Primăriei, pe cealaltă parte. Explorează în continuare și vei ajunge în curând pe Bulevardul Victoriei, bulevardul cel mai vibrant al orașului, cu magazine de lux, restaurante și atracții turistice. De aici, asigură-te că vizitezi Palatul Regal și Ateneul Român.

Accesibilitatea este unul dintre cele mai mari avantaje ale hotelului. Este aproape de Gara de Nord și bine conectat cu mijloacele de transport în comun.

Metrou: M1, M3 de la stația Eroilor

Tramvai: 24, 44

Autobuz: 126, 168, 226, 268, 178

HANU’ DE PE ȘTIRBEI – UN REFUGIU URBAN PENTRU CĂLĂTORII GRĂBIȚI

Restaurantul de la parterul ibis Styles București City Center este inima hotelului. Atmosfera sa informală invită oaspeții să se relaxeze și încurajează conversația. Filozofia îi este dezvăluită chiar de nume “Hanu’ de pe Știrbei”, un refugiu urban pentru călătorii grăbiți.

Primirea noastră este caldă și autentică, cu pâine de casă și sare. Meniul este, pe cât de lipsit de pretenții, pe atât de atrăgător. Mâncarea este proaspătă și gustoasă, iar unele dintre legume sunt cultivate chiar în grădina noastră urbană. Serviciile noastre sunt prietenoase și personalizate pentru așteptările turiștilor moderni și ale oamenilor de afaceri. Decorul este unic și fascinant!

Restaurantul are 112 locuri în interior și o frumoasă terasă de vară cu 20 de locuri.

“HORA” ÎI ADUCE PE OAMENI MAI APROAPE

Întărind conceptul sau de sat urban, ibis Styles București City Center oferă, de asemenea, spații generoase pentru evenimentele și sărbătorile comunității. Cele 3 săli de conferințe pot fi rezervate separat sau reunite într-o mare sală de evenimente. Numele lor, Hora, vorbește, de asemenea, despre rolul lor social - de a aduce oamenii mai aproape - și evocă tradiția reuniunilor de duminică de altădată, un moment de o importanță deosebită în viața satului.

 

Sala/CapacitateHoraHora 1Hora 2Hora 3
Suprafața (mp)

170

365183
Theater130

203065
U-shape50

162432
Boardroom56

182634
Classroom75

121836
Cabaret80
 
 2142
Banquet100   
Cocktail175   

 

Hoteluri in apropiere

Hotel Mercure Bucuresti City Center

Hotel Mercure Bucuresti City Center
De la 48 EUR
Hotel Mercure Bucuresti City Center de 4 stele este situat pe strada George Enescu in apropierea celui mai prestigios bulevard al capitalei, Calea Victoriei de-a lungul careia sa regasesc unele...

Hotel Novotel Bucuresti City Center

Hotel Novotel Bucuresti City Center
De la 55 EUR
Hotel Novotel Bucuresti este amplasat in zona centrala a capitalei, pe Calea Victoriei si la doar cateva minute de mers de Centrul istoric al orasului. Hotelul Novotel este locul ideal de cazare in...

Hotel Pullman Bucuresti World Trade Center

Hotel Pullman Bucuresti World Trade Center
De la 48 EUR
Hotel Pullman World Trade Center este alegerea ideala atunci cand cauti cazare in Bucuresti, in zona de nord a orasului. Hotelul se afla la 15 minute de aeroporturile internationale Otopeni si...

Ibis Styles Bucuresti Erbas

Ibis Styles Bucuresti Erbas
De la 48 EUR
Hotelul Ibis Styles Bucuresti Erbas, va ofera o experienta de neuitat, la cele mai inalte standarde de confort, intr-o atmosfera calda si energetica, intr-un spatiu cu caracter si un design unic,...